Jaarvergadering

Beste leden,

In november 2020 kon de jaarvergadering 2019/2020 niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en is deze uitgesteld. We hadden toen de hoop dat we deze alsnog in het voorjaar van 2021 hadden kunnen houden, maar helaas…de maatregelen zijn grotendeels nog van kracht.

Om deze reden heeft het bestuur besloten schriftelijk verantwoording af te leggen over het seizoen 2019-2020.

1.       Notulen Jaarvergadering 18-11-2019 notulen jaarvergadering 18112019

2.       Verslag secretaris Verslag secretaris 2019

3.       Financieel verslag Fin overzicht 2019 2020 en toelichting  Toelichting financieel verslag seizoen 2020

Kascontrole is uitgevoerd en accoord bevonden door Chris Zoetemelk en Leo Jansen d.d. 06-05-2021

Bestuursverkiezing

Aftredend en herkiesbaar 2020: Dolf Rotteveel, Alex v.d. Geest en Harry v.d. Star. Allen hebben aangegeven nog een termijn door te willen gaan waar wij uiteraard blij mee zijn!

Nieuw bestuurslid: wij hebben er nog een nieuwe kandidaat bestuurslid bij gevonden,  Bart Schupper wil graag ons bestuur komen versterken en draait inmiddels al een jaar mee. Uiteraard zal Bart zich uitgebreid voorstellen bij de eerst volgende jaarvergadering.

Wij gaan er van uit dat de leden al deze bestuurlijke zaken goedkeuren, maar mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit uiterlijk 6 juni 2021 schriftelijk kenbaar maken door een email te sturen naar ijsclubrijpwetering@hotmail.nl.

Ook hebben we nog een bijzonder jubileum, Harry zit dit jaar 40 jaar in het bestuur van onze ijsclub! Uiteraard willen we dit niet zo maar aan ons voorbij laten gaan. Maar doordat de jaarvergadering in 2020 vanwege corona niet door kon gaan, zullen we hier bij de eerst volgende jaarvergadering bij stil staan!