Evenementen/Activiteiten

Winter 2021

In februari was het een paar dagen mooi winterweer. Helaas was het niet mogelijk een tocht of andere activiteit te organiseren, maar hopelijk heeft u lekker geschaatst of gewandeld op het buitenwater.

beeldje schaatser

======================================================================================

Bij voldoende sterk ijs( lees, zodra het ijs door de IJsclub/IJsclubs is vrijgegeven) worden de volgende activiteiten/evenementen georganiseerd:

•  Molen- en Meerentochten in samenwerking met District West van de KNSB.
  • De Kooibosronde, een wedstrijd over 50 kilometer, gereden op de mooie Kagerplassen met start en finish in Rijpwetering.
  • Priksleewedstrijden.
  • Schoolwedstrijden voor de leerlingen van De Kinderbrug in samenwerking met IJsclub Oud Ade.

Indien er activiteiten gepland zijn, zijn deze met eventuele data, tijd en startplaats vermeld onder de kop “Agenda”.