Evenementen/Activiteiten

Poldertocht

Dit is een unieke wandeltocht door de polders en georganiseerd door de gezamenlijke ijsclubs van de gemeente Kaag&Braassem en de Rotary. Een deel van de opbrengst gaat naar de Monique Velzeboer Foundation/Liliane Fonds. De editie van 2017 was weer een enorm succes, voor foto’s en meer informatie zie www.poldertocht.com

Foto

Bij voldoende sterk ijs( lees, zodra het ijs door de IJsclub/IJsclubs is vrijgegeven) worden de volgende activiteiten/evenementen georganiseerd:

•  Molen- en Meerentochten in samenwerking met District West van de KNSB.
  • De Kooibosronde, een wedstrijd over 50 kilometer, gereden op de mooie Kagerplassen met start en finish in Rijpwetering.
  • Priksleewedstrijden.
  • Schoolwedstrijden voor de leerlingen van De Kinderbrug in samenwerking met IJsclub Oud Ade.

Indien er activiteiten gepland zijn, zijn deze met eventuele data, tijd en startplaats vermeld onder de kop “Agenda”.