Evenementen/Activiteiten

Winter 2021

De komende dagen blijft het vriezen en langzamerhand lijkt het erop dat de schaatsen eindelijk weer eens uit het vet uit kunnen!

Helaas kunnen en mogen we als ijsclub niets organiseren vanwege de Coronamaatregelen. Er zijn dus geen wedstrijden en/of toertochten.

Gelukkig wonen we in een gebied met veel water en als het ijs sterk genoeg is mag er natuurlijk op natuurijs worden geschaatst, rekening houdend met de geldende Corona-maatregelen. Neem geen onnodige risico’s, hou elkaar goed in de gaten, zwakke plekken in het ijs zijn niet afgezet.

De landijsbaan van IJsclub Alkemade is vanaf donderdag geopend voor leden en donateurs, via de website kun je een tijdsslot reserveren: www.ijsclubalkemade.nl

Geniet van het winterweer!

======================================================================================

Bij voldoende sterk ijs( lees, zodra het ijs door de IJsclub/IJsclubs is vrijgegeven) worden de volgende activiteiten/evenementen georganiseerd:

•  Molen- en Meerentochten in samenwerking met District West van de KNSB.
  • De Kooibosronde, een wedstrijd over 50 kilometer, gereden op de mooie Kagerplassen met start en finish in Rijpwetering.
  • Priksleewedstrijden.
  • Schoolwedstrijden voor de leerlingen van De Kinderbrug in samenwerking met IJsclub Oud Ade.

Indien er activiteiten gepland zijn, zijn deze met eventuele data, tijd en startplaats vermeld onder de kop “Agenda”.